2013 m. kovo 6 d., trečiadienis

Salotų mixas su prancūzišku padažu

  • aisbergo salotų arba kitokių lapinių salotų
  • sultenių salotų
  • raudonų gūžinių salotų
  • truputis rukolos salotų
didesnė dalis turi būti paprastų lapinių salotų, kurios suplėšomos ir dedamos lėkštės apačioje, vėliau visos kitos
  • karšto rūkymo šoninės~100gr.(priklausomai koks kiekis salotų)
šoninę supjaustyti kubeliais ir trumpai, apie 3min.pakepinti keptuvėje ir atvėsus pabarstyti ant salotų

Padažas:
  • kiaušinio trynys( naminių vištų geriau) jei kas netoleruojat, galit pakeisti ciberžole, mažiau nei pusė šaukštelio, bet su tryniu žymiai skaniau
  • šaukštas dijon garstyčių
  • šaukštelis grūdėtų garstyčių
  • šaukštas medaus
  • 50ml..aliejaus
viską sumaišyti, išsukti ir pašlakstyti salotas.
Gero apetito:)

Komentarų nėra: